toate categoriile

Silicat de zirconiu

Silicat de zirconiu

Silicat de zirconiu Zr(SiO4)  are un indice de refracție ridicat 1.93-2.01, stabilitate chimică, este un fel de agent de opACificare de înaltă calitate, ieftin, este utilizat pe scară largă în toate tipurile de ceramică de construcție, ceramică sanitară, ceramică zilnică, producție de ceramică artizanală de primă clasă, în procesare și producție de glazura ceramica, gama larga de utilizare, dozare mare. Silicatul de zirconiu este utilizat pe scară largă în producția de ceramică datorită stabilității sale chimice bune, astfel încât nu este afectat de atmosfera de ardere a ceramicii și poate îmbunătăți semnificativ proprietățile de lipire ale glazurii ceramice și poate crește duritatea glazurii ceramice. Silicatul de zirconiu a fost, de asemenea, aplicat în continuare în producția de tuburi de imagine color în industria televiziunii, sticlă emulsionată și glazură email în industria sticlei. Punctul de topire al silicatului de zirconiu este ridicat: 2500 de grade Celsius, deci este utilizat pe scară largă în materiale refractare, materiale de batere cu zirconiu pentru cuptoare de sticlă, materiale turnate, acoperiri prin pulverizare.


Pulbere de silicat de zirconiu


1. Caracteristici:

(1) silicatul de zirconiu ca aditiv pentru glazură ceramică, într-un anumit interval de dimensiune a particulei, cu albul de reducere a dimensiunii particulelor, rezistența, rezistența la uzură, rezistența la hidroliză, rezistența la coroziune sunt îmbunătățite, capacitatea de auto-curățare îmbunătățită, doza redusă.

(2) Datorită rezistenței sale puternice la hidroliză, pulberea de silicat de zirconiu poate fi utilizată ca purtător de pulbere nano funcțională în mediul acvatic.

(3) Silicatul de zirconiu poate fi utilizat ca agent de acoperire a suprafeței pentru pulberile funcționale datorită rezistenței sale puternice la oxidare. De exemplu, glazura roșie a ceramicii roșii chinezești este realizată din agent de acoperire silicat de nano-zirconiu, de culoare roșie și strălucitoare, nu se estompează.

(4) Din cauza rezistenței ridicate și a rezistenței bune la uzură a silicatului de zirconiu, pulberea nanometrică de silicat de zirconiu este un mediu abraziv de înaltă calitate și materie primă ceramică de inginerie.

2. Proprietăți tipice:

Articol

componenta chimica (%)

μm (D50)

Gradul de alb

(1200℃*10min)%

Pierdere prin ardere 1g. Pierderi
(1025℃-2h),

Conținând H2O)%

ZrO2Fe2O3unchiule2
ZL-S060≥ 60≤ 0.25≤ 0.250.8 0.1 ±≥ 90≤ 0.8

ZL-S064

≥ 64≤ 0.1≤ 0.2

0.8 0.1 ±

≥ 90≤ 0.8

3.Pachet și depozitare:

Este ambalat la 25 kg/tambur. Poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, dacă se evită contactul direct cu mediul umed

4.Recomandări pentru aplicații de șlefuire:

62d75c7ed99dc
62d517f3b1473
62d666d76c5a0